ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ JULIA ROBERTS ΕΧΕΙ 3 ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει το αγαπημένο της βραδινό γεύμα, που φτιάχνεται με μόλις 3 υλικά.
Περάσαμε πολλές ώρες παρακολουθώντας τις ταινίες που πρωταγωνιστεί, ρομαντικές κομεντί και μη. Από το Pretty Woman και την Έριν Μπρόκοβιτς μέχρι το Pelican Brief και τις ταινίες Ocean’s, αυτό που μας μένει στη μνήμη από την αγαπημένη ηθοποιό Τζούλια Ρόμπερτς, πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο, είναι το χαμόγελό της και η εντυπωσιακή σιλουέτα της.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, η Ρόμπερτς μιλά για το πώς φροντίζει τον εαυτό της και τη διατροφή της. Όπως αναφέρει, εστιάζει στην κατανάλωση υγιεινών γευμάτων, πλούσιων σε πρωτεΐνες, ώστε να την κρατούν χορτάτη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχει, ωστόσο, αδυναμία στα μπισκότα και λατρεύει τα ζυμαρικά. «Γιατί όλοι φοβούνται τα ζυμαρικά; Τα ζυμαρικά δεν σας έκαναν ποτέ τίποτα. Μην είστε κακοί με τα ζυμαρικά», λέει χαριτολογώντας.
Άλλωστε, όπως τονίζει, οι υγιεινές της συνήθειες δεν εστιάζουν αποκλειστικά στην εμφάνιση και η εξωτερική ομορφιά δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της ίδιας και της οικογένειάς της.
Το go-to βραδινό της Τζούλια Ρόμπερτς
Ποιο είναι, λοιπόν, το πιάτο που δεν βαριέται να απολαμβάνει το βράδυ; Ένα πιάτο εμπνευσμένο από τη μεσογειακή διατροφή, βασισμένο σε φρέσκες πρώτες ύλες και πλούσιο σε πρωτεΐνες, καλά λίπη και φυτικές ίνες. Ένα πιάτο απλό αλλά θρεπτικό, που απαιτεί ελάχιστη προετοιμασία.
Η κύρια πηγή πρωτεΐνης στο πιάτο αυτό είναι ο σολομός, που είναι πλούσιος σε πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη D. Μπορείς να τον προετοιμάσεις με λίγο αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο, ή αν θες να τον βάλεις σε μαρινάδα εσπεριδοειδών.
Η βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσές Σφαίρες ηθοποιός συνδυάζει τον σολομό με αβοκάντο και καστανό ρύζι, έτσι έχει ένα χορταστικό και θρεπτικό γεύμα. Τα αβοκάντο είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, φυτοστερόλες, ψευδάργυρο και καροτενοειδή. Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο. Το καστανό ρύζι με τη σειρά του είναι πηγή φυτικών ινών, φαινολών και φλαβονοειδών, καθώς και αρκετών βιταμινών και μετάλλων.