Vianney Le Caer/Invision/AP

Η SIENNA MILLER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ

Η ηθοποιός που έχει καταφέρει να την παίρνουν σοβαρά στη δουλειά της, διατηρεί την ομορφιά της με σταθερές συνήθειες και προϊόντα περιποίησης.

Η καθαρή επιδερμίδα με τις φακίδες γύρω από τη μύτη και τα ξανθά μαλλιά που φωτίζουν το πρόσωπό της ήταν ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν της Sienna Miller, από το 2006 που έγινε εξώφυλλο στη βρετανική Vogue με αφορμή τον κινηματογραφικό ρόλο της ως μούσα του Andy Warhol στην ταινία «Factory Girl» .

Θυμηθήκαμε ξανά την αβίαστη ομορφιά της 42χρονης Αμερικανο-Βρετανής ηθοποιού στο fashion show της Chloé για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2024. Εκεί, εμφανίστηκε με μπεζ μακρύ φόρεμα και μαύρες μπότες και ανέδειξε για ακόμα μια φορά το αγαπημένο της στυλ, το boho. Παρόλο που είχε γεννήσει πρόσφατα το δεύτερο παιδί της, τίποτα στο πρόσωπό της δεν πρόδιδε την κούραση της νέας μαμάς.

Αν και η καριέρα της επισκιαζόταν πάντα από την προσωπική της ζωή και τα σκάνδαλα, η Miller έχει δουλέψει αμείωτα στo θέατρο, τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, αποσπώντας και υποψηφιότητες για BAFTA και Χρυσή Σφαίρα. Η συνεργασία της με τον Kevin Costner στην κινηματογραφική ανθολογία γουέστερν «Horizon: An American Saga» ήταν μια σημαντική καλλιτεχνική δικαίωση: όπως ανέφερε ο Costner, «έχει ολοφάνερη φυσική ομορφιά, αλλά διαθέτει και υποκριτικές αποχρώσεις που θαύμαζα και εκτιμούσα».

SIENNA MILLER
Vianney Le Caer/Invision/AP

Τα μυστικά ομορφιάς της Miller

Μπορεί στο fashion show της Chloé να καμουφλάρισε την κούρασή της με self-tan, αλλά η Miller οφείλει τη λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα της στις θεραπείες προσώπου που κάνει στο ιατρείο έμπιστων facialists. Ανάμεσα στις αγαπημένες της είναι η φωτοθεραπεία με κόκκινο φως, οι ραδιοσυχνότητες, το λέιζερ και το microneedling, που μπουστάρουν την παραγωγή του κολλαγόνου και προσφέρουν σύσφιξη, ανόρθωση και ομοιογένεια του χρωματικού τόνου.

Όταν επισκέπτεται την αναγνωρισμένη skin expert Una Brennan κάνει θεραπεία με ice masks. Όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, η παγωμένη μάσκα κάνει το κεφάλι της να είναι έτοιμο να εκραγεί, αλλά στη συνέχεια το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και αξίζει τον κόπο.

Sienna Miller
Vianney Le Caer/Invision/AP)

Τα προϊόντα ομορφιάς που προτιμάει

Η φροντίδα της επιδερμίδας της στο σπίτι περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού, ορούς και κρέμες προσώπου αλλά και μάσκες όταν έχει να κάνει κάποια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Middlemist Seven Camellia & Rose Gentle Cream Cleanser της PAI Skincare

Χάρη στην κρεμώδη και ενυδατική φόρμουλά του, αυτό το φυσικό, πιστοποιημένα οργανικό, vegan και cruelty-free προϊόν καθαρισμού αφαιρεί με εξαιρετικά ήπιο τρόπο ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ και το SPF, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα.

The Concentrate της La Mer

H Sienna Miller έχει συναισθηματικό δέσιμο με το brand, γιατί η μαμά της φορούσε για χρόνια την εμβληματική κρέμα Crème de la Mer. Όταν ήταν μικρή, η Miller τρύπωνε στο μπάνιο και άπλωνε λίγη κρέμα στα κρυφά όταν είχε κάποιο δερματικό πρόβλημα.

Αυτός ο συμπυκνωμένος ορός είναι από τα πιο αγαπημένα της προϊόντα. Εμπλουτισμένος με την πλέον συμπυκνωμένη μορφή του πατενταρισμένου ευεργετικού ελιξιρίου Miracle Broth και με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ενδυναμώνει το φράγμα της επιδερμίδας, την καταπραΰνει και την ενυδατώνει βαθιά, κάνοντάς τη πιο σφριγηλή και ανθεκτική.

C E Ferulic της SkinCeuticals

Στη ρουτίνα της εντάσσει καθημερινά και τη βιταμίνη C για την αντιοξειδωτική της δράση. Επιλέγει αυτό τον καταπληκτικό αντιοξειδωτικό ορό υψηλής δράσης της SkinCeuticals, που προσφέρει προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η μείωση των ρυτίδων και η λάμψη. Τον εφαρμόζει απαράβατα κάθε πρωί!

Goddess Skin Clay Mask της Charlotte Tilbury

Aπό τη Charlotte Tilbury ξεχωρίζει δύο προϊόντα: τη δημοφιλή κρέμα Magic Cream για την ενυδάτωση και τη λάμψη που δίνει στο πρόσωπό της, καθώς και αυτή τη βραβευμένη μάσκα με ισπανικό άργιλο και γλυκό αμυγδαλέλαιο, που κάνει βαθύ καθαρισμό, συσφίγγει άμεσα τους πόρους, φωτίζει και ανανεώνει την όψη της επιδερμίδας – ό,τι ακριβώς χρειάζεται για ένα red carpet-ready look.

Sienna Miller
Andreea Alexandru/Invision/AP

Πώς πετυχαίνει το bleach blond boho look στα μαλλιά της

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ζηλέψει τα ξανθά μαλλιά της Sienna Miller, που έχουν αλλάξει μέσα στα χρόνια διαφορετικούς τόνους του ξανθού, με έμφαση στο χρυσό ή στο ξανθοχάλκινο. Όπως διαβάσαμε στην αγγλική Vogue, αυτό το ανεπιτήδευτο bleach blond boho look το εμπιστεύεται στη βασίλισσα του ξανθού χρώματος Nicola Clarke, της οποίας οι πελάτισσες είναι οι Kate Moss, Cate Blanchett, Kate Winslet και Madonna. Η διάσημη color expert δουλεύει πολύ με το φυσικό χρώμα των μαλλιών της Miller και φωτίζει τα σημεία που θα φώτιζε φυσικά ο ήλιος. Αυτό το πετυχαίνει με μπαλαγιάζ ή με ανταύγειες με αλουμινόχαρτο – πάντοτε, όμως, επιμένει και φωτίζει τις άκρες με μπαλαγιάζ.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.