OLIVE ERA: Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

H μακραίωνη παράδοση της χρήσης του ελαιολάδου στην κοσμετολογία είναι η αφετηρία και η έμπνευση της Olive Era. Ένα αληθινό δώρο της ελληνικής φύσης, το τόσο ξεχωριστό ελαιόλαδο με τις μοναδικές ιδιότητες που προάγουν την υγεία της επιδερμίδας, βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας μας.

Από τα αρχαία χρόνια, το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται στην περιποίηση του δέρματος, προσφέροντας ενυδάτωση, αναζωογόνηση και προστασία. Αποτελεί ασπίδα κατά της φθοράς που προκαλούν οι εξωτερικοί ρύποι και ο χρόνος. Δρα ευεργετικά για την επιδερμίδα, την αναζωογονεί και την αναπλάθει, επαναφέροντας την ισορροπία και τη φυσική της λάμψη. Η σύνθεση όλων των προϊόντων της Olive Era βασίζεται στο ελαιόλαδο, που με τις ιδιότητες του διασφαλίζει μέγιστη αποτελεσματικότητα στην καθημερινή φροντίδα.

Στην Olive Era συνεργαζόμαστε με τους πιο αξιόπιστους Έλληνες παραγωγούς, ώστε να έχουμε στη διάθεση μας ό,τι καλύτερο προσφέρει η γη μας. Οι ποικιλίες ελαιόλαδου, αλλά και τα βότανα που επιλέγουμε είναι πλούσια σε βιταμίνες και στοιχεία που συμβάλλουν στην υγεία της επιδερμίδας, χωρίς τη χρήση χημικών προσθέτων. Η σειρά των προϊόντων μας προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση, ενώ παράλληλα τιμά τις ελληνικές ρίζες και την αειφορία

Σήμερα ενισχύουμε την γκάμα των προϊόντων της Olive Era με καινούριες προτάσεις που αξιοποιούν το σύκο και το θυμάρι. Δύο φυσικά προϊόντα που συνδυάζονται για να προσφέρουν βαθιά θρέψη και τόνωση στην επιδερμίδα. Το σύκο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλουν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Το θυμάρι έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες, καταπραΰνοντας τους ερεθισμούς και προστατεύοντας από περιβαλλοντικούς ρύπους. Ο συνδυασμός τους βελτιώνει τη φυσική άμυνα του δέρματος, αφήνοντάς το πιο υγιές και λαμπερό.

Olive Era. Φυσική ομορφιά που πηγάζει από την καρδιά της Ελλάδας. Καλώς ήλθατε στην εποχή της ελιάς!

 www.olive-era.gr

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.