Klinex

TO ΑΠΟΛΥΤΟ HACK ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Με το πρωτότυπο και εντυπωσιακό event «Ψηλά και Αγνάντευε», η Klinex παρουσίασε τα νέα προϊόντα Klinex Power Foam Sprays, που φέρνουν μια νέα εποχή στον καθαρισμό και την απολύμανση του μπάνιου και καθαρίζουν ακόμη και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, όπως μία τουαλέτα στα 20 μέτρα ύψος!

Όσοι απολάμβαναν τη βόλτα τους στη Μαρίνα Ζέας στο Πασαλιμάνι το απόγευμα της 12ης Σεπτεμβρίου, είχαν μια ευχάριστη έκπληξη. Μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση, στην οποία πρωταγωνίστησαν τα νέα πανίσχυρα σπρέι αφρού της Klinex που φέρνουν την ανατροπή στον καθαρισμό του μπάνιου, ένας γερανός και μια «ιπτάμενη καμπίνα» τουαλέτας. Πώς μπορούν όλα αυτά να συνδυάζονται σε μια μοναδική εμπειρία;

Μετά από την ανάλογη εκδήλωση που είχε πραγματοποιήσει η Klinex, το εντυπωσιακό happening ήρθε και στην χώρα μας για να συστήσει με έναν ευφάνταστο και πρωτότυπο τρόπο τα νέα προϊόντα καθαρισμού Klinex Power Foam Sprays που φέρνουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στον καθαρισμό και την απολύμανση του μπάνιου.

To απόλυτο hack που φέρνει την ανατροπή στον καθαρισμό του μπάνιου
Klinex

Και αυτό γιατί χάρη στον νέο σχεδιασμό του σπρέι, το καθαριστικό εξασφαλίζει πρόσβαση στα πιο δυσπρόσιτα μέρη, όπως η καμπίνα τουαλέτας που έστησε η Klinex στη Μαρίνα Ζέας και εξασφάλισε πρόσβαση και φαντασμαγορική θέα από τα 20 μέτρα ύψος στο Πασαλιμάνι, την οποία είχα την ευκαιρία να απολαύσω και εγώ τη μαγική «χρυσή ώρα» του ηλιοβασιλέματος.

Ένα event που σε ανέβαζε ψηλά

Δημοσιογράφοι, influencers αλλά και περαστικοί που έκαναν την απογευματινή βόλτα τους στο Πασαλιμάνι γνωρίσαμε τα νέα προϊόντα Klinex Power Foam Sprays μέσα από πρωτότυπα παιχνίδια όπως ένα ζευγάρι γυαλιά που σε έκανε να βλέπεις τα πράγματα ανάποδα και ιδιαίτερες δραστηριότητες και challenges στη διάρκεια των οποίων δοκιμάσαμε τα νέα προϊόντα, στην ειδική τουαλέτα που είχε στηθεί στη Μαρίνα Ζέας.

Όσοι από εμάς αποφασίσαμε να μπούμε στην «ιπτάμενη καμπίνα» που είχε στήσει η Klinex και ανυψώνονταν με έναν γερανό μέχρι τα 20 μέτρα, είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε τη μοναδική εμπειρία να απολαύσουμε μια 360° θέα στο Πασαλιμάνι, με τα σκάφη, τη γαλάζια θάλασσα και τον συναρπαστικό ορίζοντα να απλώνονται στα πόδια μας, δίνοντας μας την αίσθηση ότι βρισκόμαστε στην κορυφή του κόσμου.

To απόλυτο hack που φέρνει την ανατροπή στον καθαρισμό του μπάνιου
Klinex

Στην συνέχεια περάσαμε από το photobooth για να φωτογραφηθούμε με τα προϊόντα αλλά και με τα fun αξεσουάρ που η Klinex είχε διαθέσιμα, όπως γυαλιά και κάρτες με χιουμοριστικά σλόγκαν για να κρατήσουμε ένα ενθύμιο από αυτή την μοναδική εμπειρία.

Νέος σχεδιασμός-ανατροπή στον καθαρισμό του μπάνιου

Ο ειδικός σχεδιασμός των προϊόντων της σειράς Power Foam Sprays της Klinex φέρνει μια πραγματική ανατροπή στον καθαρισμό του μπάνιου και της λεκάνης, αφού σου επιτρέπει να ψεκάζεις και ανάποδα ώστε να φτάνεις στα πιο δύσκολα σημεία του μπάνιου, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης ή στις στήλες της ντουζιέρας. Το δοκίμασα και διαπίστωσα ότι όντως λειτουργεί, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ πολύ συχνά στο μπάνιο του σπιτιού μου.

Και δεν είναι μόνο η ικανότητά τους να φτάνουν εκεί που τα άλλα σπρέι δεν μπορούν. Η δροσιά του Arctic Fresh, αλλά και η λουλουδάτη ευωδιά του Flower Fresh, συναγωνίζονται σε άρωμα, αναδίδουν μια αίσθηση φρεσκάδας και απόλυτης καθαριότητας, ενώ ταυτόχρονα σου φτιάχνουν την διάθεση. Δεν χρειάζεται να επιλέξεις το ένα από τα δύο. Θα είναι άλλωστε δύσκολο. Προτείνω να τα χρησιμοποιήσεις εναλλάξ στον καθαρισμό του μπάνιου ανάλογα με την διάθεσή σου, όπως θα έκανες και με το άρωμά σου. Και όλα αυτά ενώ τα προϊόντα της σειράς Power Foam Sprays της Klinex χωρίς να περιέχουν ενεργό χλώριο, καταφέρνουν να εξουδετερώνουν το 99% των βακτηρίων.

To απόλυτο hack που φέρνει την ανατροπή στον καθαρισμό του μπάνιου
Klinex

«Η Klinex είναι ο καθημερινός σύμμαχος χιλιάδων νοικοκυριών για αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό και απολύμανση του μπάνιου. Ο στόχος μας είναι πάντα να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά την καθαριότητα και γι' αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που η Klinex για μια ακόμη φορά κάνει τη διαφορά με τα νέα καθαριστικά Sprays Klinex Power Foam, φέρνοντας τα πάνω-κάτω. Η εκδήλωσή μας "Ψηλά και Αγνάντευε" δείχνει με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο τον ανατρεπτικό χαρακτήρα των νέων προϊόντων», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη Marketing, Κατερίνα Αλιφραγκή.

To απόλυτο hack που φέρνει την ανατροπή στον καθαρισμό του μπάνιου
Klinex

Ανακάλυψε και εσύ τη σειρά που θα κάνει πιο εύκολο τον καθαρισμό του μπάνιου σου, θα προασπίσει την υγεία, τη δική σου και των αγαπημένων σου, αλλά και θα πάει ένα βήμα παραπέρα την ευεξία και την ποιότητα της ζωής σου. Εγώ ξεκινάω από σήμερα.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.