ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ HOMO HAPPIENS

Το Σεμινάριο που Αποκαλύπτει το Επόμενο Στάδιο της Εξέλιξής σας

Το Homo Happiens, ένα σεμινάριο που συνδυάζει προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη με φιλοσοφικές αρχές, ανοίγει το δρόμο για την ανακάλυψη του επόμενου σταδίου στην εξέλιξη του σύγχρονου επαγγελματία.

Ο εμπνευστής και εισηγητής του σεμιναρίου, ο Δικηγόρος Αστικού και Εμπορικού δικαίου - GDPR expert Παύλος Δρίτσας, σας καλεί στην επίσημη Παρουσίαση του, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» στο Γαλάτσι.

Το σεμινάριο Homo Happiens αποτελεί αποτέλεσμα βιωμάτων, γνώσης και ανθρώπινων σχέσεων στο σκηνικό της σύγχρονης επαγγελματικής ζωής. Αποστολή του σεμιναρίου είναι η πρακτική βοήθεια σε κάθε επαγγελματία και δημιουργικό άνθρωπο για την κατάκτηση της επιτυχίας.

Στο σεμινάριο, ο εισηγητής Παύλος Δρίτσας υπογραμμίζει το θεμελιώδη ρόλο της προσωπικής ισορροπίας και ευτυχίας στην επίτευξη της επαγγελματικής επιτυχίας. Με σύμμαχο τη φιλοσοφία, οδηγεί το κοινό σε ένα απτό ταξίδι αυτογνωσίας, καταλήγοντας σε πρακτικά μαθήματα διαχείρισης ανάπτυξης της επιχείρησης και του προσωπικού brand.

Ειδικότερα, μας υπενθυμίζει ότι η προσωπική ευτυχία και η επαγγελματική επιτυχία δεν είναι αφηρημένες έννοιες, το αποτέλεσμα κάποιας εξαιρετικής ιδιοφυίας, ή κάτι μαγικό και άπιαστο και μας καλεί να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε τα εφόδια που ήδη έχουμε για να γίνουμε Άνθρωποι Ευτυχισμένοι - Homo Happiens!

Το σεμινάριο Homo Happiens δεν είναι απλά ένα ακόμα βήμα για επαγγελματική εξέλιξη, αλλά ένα κάλεσμα προσωπικής μεταμόρφωσης. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες που θέλουν να ανακαλύψουν τα εσωτερικά τους κίνητρα, να ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητά τους και να χτίσουν μια επαγγελματική ζωή σε απόλυτη αρμονία με τις προσωπικές τους αξίες, το Homo Happiens παρέχει πρακτικά εργαλεία και φιλοσοφικές κατευθύνσεις για να ενισχύσετε την αυτογνωσία σας και να αναπτύξετε τη δική σας μοναδική ταυτότητα στον εργασιακό χώρο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα και εξασφαλίστε τη θέση σας στην επίσημη παρουσίαση του σεμιναρίου την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Καμίνι” στο Γαλάτσι:

https://www.homohappiens.gr

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε ο επόμενος Ευτυχισμένος Άνθρωπος - Homo Happiens!

Επίσημος Χορηγός: Το σεμινάριο διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία του Δήμου Γαλατσίου, και ειδικότερα του Προέδρου της Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρείας Διαχείρισης Ακινήτων του Δήμου Γαλατσίου, κ. Μάνου Ελευθερίου που στηρίζει πρωτοβουλίες για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των δημοτών.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.