Η HOKA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «BIRD’S EYE» ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΒΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ

Με έμπνευση από τις ρίζες του brand, η HOKA παρουσιάζει την ταινία «Bird’s Eye», που αναδεικνύει ότι οι runners αισθάνονται τον ίδιο ενθουσιασμό και ελευθερία όπως όταν πετάς!

Το καινοτόμο brand road, trail & hiking παπουτσιών και performance ρούχων HOKA λανσάρει τη συνέχεια της «Fly Human Fly» καμπάνιας, «Inspiring all movers to fly», με την ταινία «Bird’s Eye».

Βασισμένη στην ιστορία του brand, η ταινία γιορτάζει τον «joyful performance» χαρακτήρα της HOKA, ενώ την ίδια στιγμή εμπνέει όσους απολαμβάνουν να κινούνται να πιστέψουν ότι «We Are All Born To Fly».

Το «Bird’s Eye» αντλεί έμπνευση από τις ρίζες του brand HOKA, τις Γαλλικές Άλπεις. Με εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες, ακολουθεί ένα πουλί που κατά τη διάρκεια της επικής «πτήσης» του, από τα βουνά μέχρι τους δρόμους, συναντάει διαφορετικούς εν κινήσει ανθρώπους: road, trail runners αλλά και καθημερινούς joggers.

Η ιστορία της joyful πτήσης είναι μια απόδειξη δύναμης που πηγάζει από την running κοινότητα και την ανθρώπινη κίνηση. Πετάμε ακόμα πιο ψηλά, τρέχουμε πιο γρήγορα και πηγαίνουμε ακόμα πιο πέρα όταν το κάνουμε όλοι μαζί.

HOKA

Μέσα από αυτήν την εξερεύνηση, το κοινό ανακαλύπτει ότι οι runners αισθάνονται τον ίδιο ενθουσιασμό και ελευθερία όπως όταν πετάς, επιβεβαιώνοντας έτσι το μότο της HOKA: «We Are All Born To Fly».

 

Μέσα από κάθε καμπάνια «Fly Human Fly», όπως και στην ταινία «Bird’s Eye», η HOKA στοχεύει να ενισχύσει την αυθεντικότητά της ως ένα μοντέρνο performance brand, χτίζοντας συνεχώς μια δυνατή σχέση με την κοινότητα των movers.

Το «Fly Human Fly» θα συνεχίσει να λειτουργεί ως πρόσκληση για όλους όσους αγαπούν να κινούνται με σκοπό να βρουν το δρόμο τους προς την αφετηρία και να βιώσουν τη χαρά της κίνησης και φυσικής άσκησης. Ένας νέος κόσμος κίνησης είναι εδώ!

Ακολουθήστε τη @ΗΟΚΑ για να τον ανακαλύψετε! #FLYHumanFly

  • Kεντρική διάθεση : Hypersports
  • Tηλ. 210 2241120
  • IG: hypersportsgr

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.