iStock

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΗΠΟ

Στην Ελλάδα έχουμε το προνόμιο να απολαμβάνουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο ήλιο. Οι βεράντες και οι αυλές έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή. Πώς θα καθαρίσουμε, όμως, αποτελεσματικά τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού για να μπορούμε να τους απολαύσουμε στο έπακρο;

Επιτέλους έφτασε αυτή η περίοδος του χρόνου που η ζωή στο σπίτι επεκτείνεται στη βεράντα, την ταράτσα, την αυλή ή τον κήπο. Οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού έρχονται στο επίκεντρο και εμείς προσπαθούμε να τους κάνουμε όσο πιο όμορφους και φιλόξενους γίνεται για να υποδεχτούμε φίλους, να οργανώσουμε οικογενειακά τραπέζια υπό το φως του φεγγαριού, να απολαύσουμε το βραδινό καλοκαιρινό αεράκι μετά από μια ζεστή μέρα.

Βρίσκουμε τρόπους να ανανεώσουμε τον χώρο μας χωρίς να δαπανήσουμε πολλά χρήματα, ασχολούμαστε με την κηπουρική και καταφέρνουμε όχι μόνο να ομορφύνουμε τον χώρο, αλλά και να περιορίσουμε το στρες της καθημερινότητας. Μαθαίνουμε τα μυστικά για να μείνει φουντωτός ο βασιλικός μας όλο το καλοκαίρι, ακολουθούμε τις οδηγίες για να απολαμβάνουμε το υπέροχο άρωμα που έχει το αγιόκλημα. Καλά μέχρι εδώ. Τι γίνεται, όμως, όταν το χώμα βρωμίζει τις βεράντες μας και η αφρικανική σκόνη δεν λέει να φύγει από τα έπιπλα κήπου; Πώς θα καταφέρουμε να καθαρίσουμε αποτελεσματικά τους εξωτερικούς χώρους;

Πώς θα καθαρίσουμε αποτελεσματικά τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού;

Τα πλυστικά μηχανήματα είναι ο ιδανικός τρόπος να καθαρίσουμε αποτελεσματικά τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, αλλά και τα έπιπλα κήπου και βεράντας. Εκεί όπου πριν κυριαρχούσε η βρωμιά, τώρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο από καθαριότητα. Ταυτόχρονα, η ευκολία στο καθάρισμα κάνει την όλη διαδικασία πιο διασκεδαστική.

Είτε για απαλό καθαρισμό είτε για ισχυρό, τα μηχανήματα υψηλής πίεσης της Kärcher προσφέρουν την τέλεια λύση για κάθε πρόβλημα καθαρισμού. Πάθος για τη μηχανική, οι υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και δεκαετίες εμπειρίας στην ανάπτυξη καινοτόμων μηχανών υψηλής πίεσης το κάνουν αυτό δυνατό!

Ποιο είναι το καλύτερο πλυστικό μηχάνημα για σένα;

Η Kärcher, ο εφευρέτης των πλυστικών, έρχεται να μας δώσει λύσεις καθαρισμού, ανάλογα με τις ανάγκες μας, και να κάνει τη ζωή πιο εύκολη και το καθάρισμα πιο διασκεδαστικό. Το ερώτημα είναι ποιο πλυστικό μηχάνημα ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα βασικά χαρακτηριστικά των πλυστικών μηχανημάτων, έτσι ώστε να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει.

Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Κ4 Universal

Το Κ4 Universal είναι η ιδανική λύση καθαρισμού για το αυτοκίνητο και για τακτικές εργασίες καθαρισμού, με έντονους έως και επίμονους ρύπους, στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.

καθαρίσουμε εξωτερικούς χώρους

  • Η σύνδεσή του είναι εξαιρετικά εύκολη. Ο εύκαμπτος σωλήνας υψηλής πίεσης είναι εύκολος στους ελιγμούς, καθώς μπαίνει και βγαίνει γρήγορα από τη συσκευή και το πιστόλι σκανδάλης. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια.
  • Το πρακτικό δοχείο καθαριστικού που διαθέτει η συσκευή απλοποιεί την εφαρμογή της.
  • Περιλαμβάνει πιστόλι ψεκασμού, σωλήνα υψηλής πίεσης 6 m, κάνη υψηλής πίεσης Vario Power (VPS), τούρμπο μπεκ με περιστρεφόμενο σημειακό πίδακα για την απομάκρυνση επίμονων ρύπων.
  • Υπάρχει η δυνατότητα ενσωματωμένης αποθήκευσης πάνω στη συσκευή του εύκαμπτου σωλήνα, των κανών ψεκασμού και του πιστολιού με σκανδάλη, ώστε να μπορούν να αποθηκευτούν όλα μαζί χωρίς να πιάνουν χώρο.
  • Το αξιόπιστο φίλτρο νερού που διαθέτει προστατεύει την αντλία από τα μικρά σωματίδια ρύπων.

Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Κ5 Basic

Το Κ5 Basic για ήπιους ρύπους αφήνει αυτοκίνητα, ποδήλατα, εργαλεία κήπου, ακόμη και πέτρινους τοίχους πεντακάθαρα.

  • Είναι εξαιρετικά εύχρηστο λόγω της λαβής του, ενώ οι μεγάλοι του τροχοί το καθιστούν εύκολο στη χρήση του σε εξωτερικούς χώρους κάθε είδους.
  • Έχει εκπληκτική αποτελεσματικότητα χάρη στον ισχυρό, υδρόψυκτο κινητήρα του και το πιστόλι σκανδάλης με σύστημα ταχείας σύνδεσης Quick Connect που διαθέτει.
  • Η συσκευή διαθέτει και μία κάνη υψηλής πίεσης Vario Power (VPS) που καθιστά απλή τη ρύθμιση της απαιτούμενης πίεσης και παρέχει ήπια πίεση για τις ευαίσθητες επιφάνειες. Παράλληλα, υπάρχει τούμπο μπεκ με ισχυρό περιστρεφόμενο σημειακό πίδακα για την αντιμετώπιση των πιο επίμονων ρύπων.
  • Το ενσωματωμένο φίλτρο νερού χρησιμεύει για την προστασία της αντλίας.

Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K7 Premium Smart Control

Το πλυστικό μηχάνημα K7 Premium Smart Control είναι ιδανικό για το καθάρισμα των εξωτερικών χώρων, των επίπλων βεράντας και κήπου, αλλά και του αυτοκινήτου.

καθαρίσουμε εξωτερικούς χώρους

  • Επίλεξέ το αν έχεις καλή σχέση με την τεχνολογία, αφού συνδέεται εύκολα με το smartphone μέσω Bluetooth. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μέσω της εφαρμογής Home & Garden της Kärcher μπορείς να ανακαλύψεις συμβουλές, κόλπα και ρυθμίσεις που θα σου φανούν εξαιρετικά βοηθητικά στη διαδικασία του καθαρίσματος. Εκεί, θα βρεις και οδηγίες συναρμολόγησης, συντήρησης και φροντίδας, καθώς και την πύλη σέρβις της Kärcher.
  • Είναι το πλυστικό μηχάνημα που θες να έχεις στην περίπτωση επίμονων ρύπων. Η συσκευή διαθέτει λειτουργία boost για πρόσθετη ισχύ κατά της βρωμιάς.
  • Το πιστόλι ψεκασμού Smart Control με οθόνη LCD και η κάνη ψεκασμού Multi Jet 3 σε 1 προσφέρουν επίσης μέγιστο έλεγχο. Η πίεση ρυθμίζεται απευθείας στο πιστόλι ψεκασμού ή μεταφέρεται στο πιστόλι ψεκασμού με τη βοήθεια του συμβούλου εφαρμογής μέσω της εφαρμογής. Σημείωσε ότι το πιστόλι ψεκασμού περιλαμβάνει και οθόνη LCD από όπου μπορείς να ελέγξεις ποιο επίπεδο πίεσης έχει ρυθμιστεί, εάν η ώθηση μπορεί να ενεργοποιηθεί ή εάν η συσκευή εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

To εξάρτημα που θα απογειώσει την αποτελεσματικότητα του πλυστικού σου μηχανήματος

Όποιο πλυστικό και αν επιλέξεις, υπάρχει ένα εξάρτημα που θα απογειώσει την αποτελεσματικότητά του. Το όνομά του είναι eco!Booster και πρόκειται ουσιαστικά για μία καινοτόμα κάνη που είναι συμβατή με όλα τα πλυστικά μηχανήματα της Kärcher και προσφέρει τον πιο αποτελεσματικό και σχολαστικό καθαρισμό ευαίσθητων επιφανειών που έχεις φανταστεί!

Καθαρισμός προσόψεων

Οι ρύποι στις τραχιές επιφάνειες πρόσοψης είναι ιδιαίτερα επίμονοι. Η υψηλή καθαριστική απόδοση και αποτελεσματικότητα του eco!Booster σού επιτρέπει να απομακρύνεις γρήγορα και χωρίς κόπο όχι μόνο τα λεπτά σωματίδια σκόνης και αιθάλης, αλλά και τα βρύα και τις λειχήνες που ενδεχομένως να υπάρχουν.

Καθαρισμός ξύλινων επιφανειών 

Η καινοτόμα κάνη της Kärcher είναι ιδανική για τον καθαρισμό ξύλινων επίπλων ή περιφράξεων σε κήπους.

Καθαρισμός οχημάτων

Όταν καθαρίζεις το αυτοκίνητό σου δεν το κάνεις μόνο για να βελτιώσεις την εμφάνισή του. Η τακτική απομάκρυνση ρύπων (π.χ. γύρη) αποτελεί τη βάση για τη φροντίδα που διατηρεί την αξία του οχήματος.

Αποτελεσματικότητα και εξοικονόμηση νερού

Με 50% υψηλότερη απόδοση καθαρισμού και την ίδια κατανάλωση πόρων, το eco!Booster προσφέρει 50% υψηλότερη αποδοτικότητα νερού και ενέργειας σε σύγκριση με ένα ακροφύσιο επίπεδης δέσμης. Αυτό καθιστά τον καθαρισμό πολύ σχολαστικό και γρήγορο, ενώ παράλληλα εξοικονομεί χρόνο, νερό και ενέργεια. Χάρη στην πολύ ομοιόμορφη απομάκρυνση, οι ρύποι απομακρύνονται πραγματικά αποτελεσματικά και ακόμη και ευαίσθητα υλικά, όπως βαμμένες επιφάνειες ή ξύλο, μπορούν να καθαριστούν χωρίς ανησυχία.

SLOW MONDAY NEWSLETTER

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Μπες στη λογική του NOW. SLOW. FLOW.
Κάθε Δευτέρα θα βρίσκεις στο inbox σου ό,τι αξίζει να ανακαλύψεις.